Marty Terneusen

Mijn oudste zoon is mijn inspiratie geweest om bewindvoerder te worden. Waarom? Door zijn verstandelijke beperking is hij niet in staat zijn financiën te regelen en daarom doe ik dat! Omdat ik ruim 20 jaar als P&O adviseur heb gewerkt, waarvan een groot deel in de zorgsector, heb ik veel ervaring opgedaan, die mij nu erg goed van pas komt.

Ook heb ik gestudeerd aan de lerarenopleiding en schept het mij veel genoegen om door alleen al simpele bewoordingen te gebruiken en rustig en vriendelijk te blijven (ook al moet iets nogmaals uitgelegd worden) goed contact te krijgen met mijn cliënten en hun vertrouwen te winnen.

Door mijn ervaring als P&O adviseur kan ik gemakkelijk schakelen tussen diverse gesprekspartners; of dit nu de cliënt, hulpverlener, familielid of schuldeiser is en pas hierop mijn taalgebruik aan. Om ook goed beslagen ten ijs te komen als bewindvoerder heb ik de Post HBO opleiding tot beschermingsbewindvoerder gevolgd aan het IFZ.

Frank Kraakman

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidzorg. Ik ben begonnen in zoals dat toen heette de zwakzinnigenzorg. Hierin heb ik gewerkt met hele jonge kinderen, pubers, ouders en ouderen. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als behandelaar in ambulante behandelteams. Hierin werk ik systemisch, kijkend naar het hele gezinssysteem.

Daarnaast heb ik een aantal uitstapjes gemaakt in het werken met lichamelijk gehandicapten mensen, thuiszorg, maar ook heb ik 2 jaar voor de klas gestaan met pubers die probleem gedrag hadden.

Graag kijk ik samen met cliënten waar kansen en mogelijkheden liggen en probeer op deze manier hen verder te helpen.

Door mijn ervaring als hulpverlener weet ik welke mogelijkheden er zijn op allerlei levensgebieden. Ik spreek de taal van de cliënten maar ook de taal van de hulpverlening.

Ons Team

Marty Terneusen
Marty TerneusenBewindvoerder/Mentor
Frank Kraakman
Frank KraakmanBewindvoerder/Mentor

Plaatsvervanging

Timmus Bewind werkt nauw samen met mevrouw Mirjan van Dongen van Klik Bewind. Zij is net als Timmus Bewind door de rechtbank benoemd als professioneel bewindvoerder en zal, indien de situatie zich voordoet, voor ons een gekwalificeerde vervanger zijn.

Klik Bewind
Postbus 60
5410 AB ZEELAND
T. +31 6 – 86 69 39 09